Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Sandro Rosell
FC Barcelona President

Wiadomości i newsy

blaklader odzież robocza

fot. Blaklader

Podobno nic nie zanika w naturze szybciej, niż postanowienia noworoczne. A szkoda, bo wiele z nich ma przecież wielki potencjał podniesienia jakości życia ich autorów. Nie tylko tych indywidualnych, ale również zespołowych. Tak jak w przypadku firm, które w 2021 roku zdecydują się zainwestować w wyposażenie zespołu w profesjonalne, zindywidualizowane stroje robocze. Wyjaśniamy, w jaki sposób mogą one pozytywnie wpłynąć na jakość pracy oraz… wyniki finansowe.

www.hotelbb m

fot. B&B Hotels

Marka hotelowa B&B Hotels kontynuuje rozwój na arenie międzynarodowej – nie tylko otwierając kolejne obiekty w Europie, lecz także oddając do dyspozycji swoich gości nową, globalną platformę rezerwacyjną, obejmującą ofertę wszystkich hoteli sieci dostępnych w 12 krajach, w tym w Polsce.

raquel martinez sqm0ss0htzw unsplash
Konsumenci, którzy wzięli udział w badaniu stwierdzili, że ich największe obawy dotyczące bezpieczeństwa żywności obejmują nawyki higieniczne pracowników punktów gastronomicznych, choroby związane z pokarmami oraz spowodowane zanieczyszczoną żywnością, a także wycofywanie z półek sklepowych produktów w wyniku wykrycia nieprawidłowości. Konsumenci okazują się zwykle bezlitośni, gdy osobiście doświadczają nieprzyjemności związanych z żywnością – ok. 60 proc. z nich deklaruje, że nigdy nie odwiedziłoby ponownie restauracji, w których nabawiliby się dolegliwości pokarmowych lub doświadczyli zatrucia. Ponad 80 proc. biorących w badaniu klientów jest zdania, że firmy odgrywają znaczącą rolę we wdrażaniu standardów bezpieczeństwa żywności oraz mają obowiązek zapewnić bezpieczny obrót produktami żywnościowymi. Dla większości konsumentów (70 proc.) ważna jest wiedza na temat sposobu wytwarzania i przygotowywania spożywanej przez nich żywności, 69 proc. respondentów stwierdziła, że ważne jest również skąd żywność pochodzi.